Fan van een gezonde leefstijl

het beste plantaardig eiwit poeder

Wat zijn eiwitten?

Er zijn heel veel verschillende soorten eiwitten. Een gedeelte halen we uit onze voeding, andere soorten eiwitten worden door het lichaam zelf gemaakt van aminozuren. De 1e groep zijn de essentiële eiwitten en moeten in ons dieet zitten. Een groot deel van deze eiwitten fungeren als belangrijke bouwstenen voor ons lichaam. Eiwitten komen voort uit onder andere brood, granen, peulvruchten, noten, vlees, vis, melk, kaas en eieren. Weefsels in het lichaam zijn opgebouwd uit cellen. Alle cellen in ons lichaam bevatten eiwit, cellen in onze spieren, organen, het zenuwstelsel, de botten en het bloed. Deze bouwstenen zijn dus van een enorm groot belang.

 

Waarom plantaardige eiwitten en poeders?

Zoals hierboven beschreven, zijn eiwitten enorm belangrijk voor ons lichaam en zijn ze onmisbaar in ons leven. Heb je ooit een Gorilla een broodje beenham zien eten? Of een Orang Oetang? Precies! Deze mensapen behoren tot onze verwanten. Zij halen al hun spierkracht uit eiwitten uit plantaardig voedsel. Het zijn echte “plantetende Vlees” (ipv vleesetende plant😊). Eiwitten halen we allemaal uit onze voeding, ze zitten in zowel dierlijke – als plantaardige producten. Beide type producten zijn goed om je dagelijks behoefte eiwitten uit te halen, maar de producten die plantaardige eiwitten bevatten zijn de gezondste keuze. Deze producten zitten, naast eiwitten, vaak boordevol vezels, vitamines, mineralen en gezonde vetten. Ook dit zijn onmisbare bouwstenen voor ons lichaam. Daarnaast is plantaardig eiwitpoeder beter voor het milieu. Er is minder land en water nodig wanneer je eiwit uit planten consumeert, dan wanneer plantaardige eiwitten worden gevoerd aan vee, waarna je zuivel of vlees consumeert.

Naast eiwitten uit onze voeding, wordt het gebruik van eiwitpoeders steeds populairder. Sommige mensen hebben meer eiwitten nodig en vinden het prettig om hun hoeveelheden gemakkelijk binnen te krijgen door middel van gezonde en goede eiwitpoeders.

 

Waar moet je op letten?

Ben jij bewust bezig met je voeding en wil je ook beginnen met het gebruik van eiwitpoeders? Dan ben je met deze blog op de juiste plek. Voeding is een enorm ingewikkeld concept en het is belangrijk om jezelf hierin goed te verdiepen. Dus als je graag een eiwitpoeder aan wilt gaan schaffen, waar moet je dan precies op letten?

Wanneer je een plantaardig eiwitpoeder gaat aanschaffen, is het van belang dat dit product compleet is. En alle negen essentiële aminozuren (organische verbinding om eiwitten om te zetten in belangrijke bouwstenen) bevat. De plantaardige eiwitten van Fitlijf.nl bevatten al deze essentiële aminozuren waardoor het optimaal zijn werk kan doen in jouw lichaam.

 

Waarom Fitlijf.nl?

Protagonist, het plantaardige eiwitpoeder van Fitlijf.nl, is een volledig plantaardig eiwitpoeder dat speciaal ontwikkeld is om een zo’n compleet mogelijke toevoeging te bieden voor een eiwitrijk dieet. Het product Protagonist bevat een zeer hoog percentage eiwit, het hoogste in de markt, is vrij van allergenen en heeft een neutrale smaak waardoor het nog gemakkelijker is om het eiwitpoeder te integreren in je voedingspatroon.

 

Eiwitpoeders zijn razend populair, en terecht. De inname van voldoende dagelijkse eiwitten is enorm belangrijk voor heel veel processen in ons lichaam en het gebruik van plantaardig eiwitpoeder maakt dit veel gemakkelijker. Fitlijf.nl heeft hét product ontwikkeld om deze week nog te beginnen met het gebruik van eiwitpoeder!

 

Bestel nu PROTAGONIST plantaardig eiwit poeder en krijg De Mooie Voedsel Machine cadeau (zolang de voorraad strekt)

 

Contact

Pigalle 11
4812 JS  Breda
  076-8863579
  0031-6-24183425
 info@fitlijf.nl

 

KvK nr.70435383
BTW nr.NL858742780B01

Volg ons op