Fan van een gezonde leefstijl

Einstein en Tesla: “alles is vibratie en energie”, ook voeding.

Verhoog je frequentie met innovatieve supplementen 

Nandika8, winnaar van de – Most Innovative Holistic Nutrition Foodsupplement Producers Europe Award 2021- uit Slovenië combineert oude kennis met de nieuwste bevindingen op het gebied van farmacie, kruidengeneeskunde, kwantumfysica, complementaire geneeskunde én traditionele oosterse therapie. ​ Ze hebben diepgaande holistische kennis en promoten natuurvriendelijke consumptie en productie. Ze gebruiken alleen hoogwaardige 100% natuurlijke ingrediënten en materialen: “omdat we ons bewust zijn van de gelijktijdige verbinding van al het leven met de hele schepping, zonder verwijzing naar een bepaald geloof”.

klik hier voor hun verhaal

Good Vibes, wat betekent dat? Je frequentie verhogen, hoe doe je dat?

De term “good vibes” betekent letterlijk goede vibraties waarmee men bedoelt dat iets de juiste “staat” heeft. Einstein en Tesla hebben elk op hun eigen manier laten zien dat energie niet verloren gaat, maar verandert van vorm. Deze vorm kan postief/goed zijn, of negatief/slecht. Nandika8 maakt voedingssupplementen die puur natuur zijn. Met ander woorden, de ingrediënten zijn, uiteraard, puur natuur, maar ze zijn ook nog eens met de hand geplukt. Hierdoor blijft de positieve energie bewaard. Dit klinkt “zweverig”, maar niets is minder waar. Dit is uitgebreid getest en onderzocht (data aanwezig). 

Waarom is dit belangrijk? Als voorbeeld: Het verschil tussen industrieel geproduceerd vlees en biologisch vlees uit zich in een andere frequentie. Industrieel heeft lage frequentie vanwege de slechte leefomstandigheden van de dieren, het onmenselijke vervoer, de voeding die alleen gericht is op zo snel mogelijk groeien van de dieren waardoor er meer vlees opbrengst is. Kortom, een product dat als doel heeft om zoveel mogelijk geld op te leveren, maar met een slechte vibe. Biologisch heeft dit niet/minder. Daardoor is biologisch geproduceerd vlees bewezen gezonder, terwijl het inprincipe om dezelfde eiwitten gaat. 

Dit geldt precies hetzelfde voor groente, fruit en kruiden. Wat Nadika8 tot de winnaar heeft gemaakt van de meest vooruitsrevende holistische voedende voedingssupplement producent van 2021, is dat ze met hun kennis en kunde de hoog frequentie ingrediënten samenbrengen in hun product én de frequentie (de positieve boodschap) van de ingrediëen weten te behouden. Hierdoor leveren ze op hun unieke manier een goede bijdrage om de gezondheid te vergroten. Positiviteit tot je nemen d.m.v. hun supplementen

Klik hier om te bestellen

Wie heeft baat bij Overvloed aan natuur en gezondheid?

In principe heeft iedereen baat bij de producten van Nandika8, maar ben ook jij, net als Nicola Tesla en Albert Einstein, van mening dat alles met elkaar verbonden is. Luister je naar positieve affirmaties voor jou onderbewustzijn of vind je het belangrijk hoe we met de aarde omgaan, wil je op een natuurlijke manier je gezondheid vergroten, mediteer je? Dan zijn de producten van Nandika8 ontzettend interessant.

Verhoog je frequentie met innovatieve supplementen voor holistische aanpak gezondheid

Klik hier voor meer informatie: https://www.nandika8.com/  

Contact

Pigalle 11
4812 JS  Breda
  076-8863579
  0031-6-24183425
 info@fitlijf.nl

 

KvK nr.70435383
BTW nr.NL858742780B01

Volg ons op