Over Fitlijf.nl

Gezond leven is al duur genoeg: Verse groenten, sportschool, biologisch vlees en supplementen.

Ons doel is om onze producten toegankelijk te maken voor een breed publiek door de prijs laag te houden. Fitlijf.nl is onderdeel van Pivot-rct BV en importeur van de producten.

We bieden producten en diensten aan die de gezondheid bevorderen in de breedste zin van het woord. Juist door dáár werkzaam te zijn, waar verandering jouw gezondheid onstaat: de darmen.

Je gezondheid verbeteren, vraagt om een brede aanpak. Daarom bieden we ook producten aan die jouw gezondheid op een holistische manier benadert.

MIJN VERHAAL, antibiotica

Hallo, ik ben Tjalling, oprichter van FITLIJF.NL en dit is mijn verhaal:

Voorjaar 2018 werd ik ziek. Het was vaag wat mij nou precies mankeerde zodat ik twijfelde óf ik wel wat had. Was ik zó moe omdat ik twee jonge kinderen en een eigen bedrijf had? Ik sliep toch goed, at goed. Het zal wel weer over gaan, dacht ik.

Tot het moment dat ik letterlijk dubbel ging zien. Via de huisarts, naar de oogarts waar niks bijzonders werd geconstateerd. Dus, naar de neuroloog. Na mijn verhaal en na enkele onderzoeken wilde zij me toch ook maar eens testen op Lyme. En inderdaad, positief getest en niet zo’n beetje ook. In dit geval is positief niet goed! Waarachtig, daar liep ik al zo’n zes maanden mee. Alles viel op z’n plek. Deze fanatieke buitensporter was geveld door een heel klein beestje, een teek.

Na 2 maanden antibioticum was de Lyme weg, maar was er een ander probleem ontstaan. Ik had erg last van mijn  darmen gekregen. Mijn darmbacteriën waren door de antibiotica vernietigd en dat had een enorme weerslag op mijn algehele gezondheid. Antibiotica en Colitis Ulcerosa is een heel slechte combinatie voor darmgezondheid. Ja, ik heb sinds 1988 Colitis Ulcerosa. Ik heb alle medicatie die daarvoor ontwikkeld is wel een keer gebruikt en had sinds 2007 Asathioprine en Remicade.

Ik ben op zoek gegaan naar de oplossing voor dit volgende probleem. En dat is het startpunt van mijn Medische Voedingssupplementen bedrijf Fitlijf.nl geworden. Mijn missie? Iedereen ervan bewust maken dat Gezondheid van Binnenuit komt. Je Microbiota is je alles! Vanwege mijn achtergrond in de farmaceutische industrie, mijn inmiddels grote kennis van de medische wetenschap en mijn netwerk in de medische wereld, ben ik bij drie producenten uitgekomen die fantastische, gezondheids bevorderende producten maken. Ik ben een samenwerking aangegaan met hen zodat we in de Benelux deze producten beschikbaar maken. De producten hebben een Z-Index en een EU certificering.

 Wat blijkt, na twee maanden elke dag Fibracep (prebiotica), Kefir (probiotica) en Butycaps (postbioticum) waren mijn darmklachten voorbij. Sterker, uit onderzoek bleek dat ik nog nooit zulke lage ontstekingswaarden (Calprotectine van 679 naar 73 gegaan, in twee maanden!) had.

Nu, een jaar later en na veel trial and error, welke probiotica past bij mij, hoeveel Fibracep moet ik nemen, etc. ben ik zo fit als ik zijn kan.

Dit is één van de sleutels is tot een gezonder leven: een optimaal microbioom.

Contact

Pigalle 11
4812 JS  Breda
  076-8863579
  0031-6-24183425
 info@fitlijf.nl

 

KvK nr.70435383
BTW nr.NL858742780B01

Volg ons op