Fan van een gezonde leefstijl

Prikkelbare Darm Syndroom (PDS)

Last van je buik is niet alleen onhandig. Waarom kun je niet op je buik rekenen en is je buik vaak van slag? PDS (prikkelbaar darm syndroom) overkomt veel (met name ) vrouwen. Je hebt vaak al van alles geprobeerd en bent zelfs als bij de huisarts of specialist geweest, maar niks lijkt afdoende te helpen. Huisartsen geven aan dat PDS lastig te behandelen is.

Je kent het wel: je hebt gezellig geluncht met vrienden en plots moet je naar de wc. Gelukkig is de wc schoon en is er een geurverfrisser aanwezig;), maar je voelt je toch opgelaten.

Des te belangrijker is het om je darmgezondheid optimaal te houden. Dit doe je onder andere door goed te eten waardoor de “gezonde” bacteriën butyraat aanmaken. Of je vult dit aan met butyraat suppletie zoals Butycaps.

Butyrate (butyraat) is een belangrijk stofje voor de darmgezondheid en creëert de ideale omstandigheden voor goeie darmbacterien om te groeien. Dit is niet afdoende aanwezig in de darmen van mensen met PDS, met name in de dikke darm. Door butycaps te gebruiken zorg je ervoor dat je darmflora weer gezond wordt. Butycaps bevat de hoogste dosering butyraat in de meest effectieve vorm: tributyrine. Dit kan veilig gebruikt worden en is 100% natuurlijk.

Daarnaast zijn vezels een belangrijke grondstof voor de goeie bacterien in je buik. Fibracep is een (on)oplosbare vezelmix die de darmgezondheid postief beïnvloedt. Het wordt ingezet bij alle vormen van darmproblemen: obstipatie, fecale incontinentie, diarree en voedt de gezonde darflora (microbiota).

Prikkelbaar darm syndroom, voor de behandeling hiervan is het interessant om te starten met een maand Butycaps en na een maand Fibracep daaraan toe te voegen. Je microbioom wordt op een natuurlijke manier positief beïnvloed.

Contact

Pigalle 11
4812 JS  Breda
  076-8863579
  0031-6-24183425
 info@fitlijf.nl

 

KvK nr.70435383
BTW nr.NL858742780B01

Volg ons op