Fan van een gezonde leefstijl

Wist je dat?

Al onze producten zijn EU gecertificeerd en hebben een Z-Index. Ze worden gesproduceerd onder de strengste omstandgheden. In Nederland zijn al onze producten zonder recept vrij verkrijgbaar.Het belang van oplosbare en onoplosbare vezels

Fibracep is speciaal ontwikkeld om de kenmerken van het Metabool Syndroom (hoge bloeddruk, diabetes 2, hart- en vaatziekten) te verminderen of tegen te gaan

Fibracep bevat in tegenstelling tot de gangbare vezels die op de markt beschikbaar zijn, oplosbare- en onoplosbare vezels. Fibracep vergroot de darmbeweegelijkheid, maar ook wordt de darmgezondheid vergroot: Fibracep voedt de “goede”bacteriën en helpt de gezonde epitheelcellen te behouden en te vergroten. Fibracep activeert het NRF2 verdedigings systeem waardoor oxidatieve stress wordt verminderd.

Verschillende lopende studies en Fitlijf.nl

Op dit moment lopen er verschillende studies met onze producten. Onder andere een studie met Butycaps /butyraat in relatie met astma. Binnenkort gaat een Clinical Research Studie van start waarbij de positieve effecten worden onderzocht in relatie met Ziekte v. Alzheimer.

Onze Butyraat als beste getest!

Butycaps is als beste getets. Doordat het een tributyrine preparaat is met 3 moleculen butyraat, en omdat butycaps uit ganulaat bestaat waardoor de scfa op de juiste plek komen en niet onderweg al verloren gaan, is Butycaps het meest effectieve butyraat preparaat op de markt.

Butycaps en Fibracep toevoegen aan je dagelijkse routine is een goede, effectieve en veilige manier om Prikkelbaar Darm Syndroom te behandelen.

 

 

 

 

Contact

Pigalle 11
4812 JS  Breda
  076-8863579
  0031-6-24183425
 info@fitlijf.nl

 

KvK nr.70435383
BTW nr.NL858742780B01

Volg ons op